Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

Anime Preview Herfst 2019 – Geen gebrek aan isekai

Vooruitblik op de herfst anime van 2019

Als je fan bent van isekai anime; je kunt je hart ophalen dit seizoen. Deze herfst komen er maar liefst zes nieuwe series uit. Dit seizoen richt ik mij echter op oude bekende. Dat geldt ook voor de isekai van mijn keuze. Welke dat is? Dat kun je lezen, net als mijn andere keuzes in deze Herfst Anime Preview 2019. Ik ben ook benieuwd naar jouw keuzes voor dit seizoen, dus laat gerust een reactie achter!


Er komen dit seizoen 59 anime uit, en dan heb ik alleen de series geteld. Hoe kan de anime industrie dat volhouden? Het antwoord weten we eigenlijk al: niet. Lees je iets dieper in over anime, en je leest allerlei verhalen over hoe slecht animators worden betaald. Het is best wel zorgwekkend. Animatie is nou eenmaal het soort werk dat creatieve, gepassioneerde mensen nodig heeft. De meeste animators willen dit werk doen, ook al is het ontzettend zwaar. De komende weken wil ik daar meer aandacht aan besteden, dus hou onze website goed in de gaten als je daar meer over te weten wil komen.

Ondertussen verbaas ik me ook over het aantal isekai anime dat uitkomt deze herfst. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar vind je dat ook veel? Ik wel hoor. Zes…ZES series die op elkaar lijken! Het zijn dan wel zes verschillende verhalen, maar het idee is hetzelfde. Een personage wordt getransporteerd naar een game- of fantasie wereld. Ik hou het dit seizoen bij die ene die we allemaal wel kennen.

Sword Art Online: Alicization – War of Underworld

Sword Art Online is een serie die met gemengde gevoelens ontvangen wordt. Een deel vind het een geweldige serie, een ander deel haat het. Ik zit daar ergens tussenin. SAO heb ik tot nu toe bijna helemaal gezien. Ik vind het een leuke serie, maar ik heb inmiddels isekai anime gezien die ik veel beter vond.

De Alicization Arc is een direct vervolg op de film Ordinal Scale. Deze herfst gaat dit deel van SAO weer verder. Ik heb het voorgaande deel nog niet gezien. Misschien moet ik daar nu verandering in gaan brengen!

Dit seizoen ga ik natúúrlijk seizoen 4 van My Hero Academia kijken. Heb je mijn recensie van deze serie al gelezen?

Seven Deadly Sins seizoen 4

De goddelijke actie in Seven Deadly Sins was in alle voorgaande seizoenen een genot om te aanschouwen. Ik kijk dan ook ontzettend uit naar seizoen 4. Ervan uitgaande dat dit seizoen ook op Netflix komt, zal ik nog even moeten wachten om het te kunnen zien. Vind ik het erg? Eigenlijk niet. Actievolle series zoals dit kijk ik liever in een marathon.

Ik maak mij wel een klein beetje zorgen om de studio verandering. Kan Studio Deen het niveau even hoog houden als A-1 Pictures? We gaan het zien…

Ik kijk ook ontzettend uit naar het tweede seizoen van High Score Girl. Hier leg ik uit waarom.

No Guns Life & Beastars

Dit zijn de enige twee nieuwe series die mijn aandacht hebben dit seizoen. De eerste gaat over een ex-soldaat die ontwaakt als een cyborg met een pistool als hoofd. Die omschrijving maakt dat alleen al de moeite waard om No Guns Life te gaan kijken. Plus de studio is de machtige Madhouse!

De tweede is Beastars, een serie over dieren met menselijke eigenschappen en lichaamsbouw. Denk maar aan Zootopia, maar dan in anime vorm! In de wereld van deze anime leven vleeseters en planteneters vredig samen. Cherryton Academy is altijd gevuld met hoop, romantiek, wantrouwen en ongemakken. In de hoofdrol is Legoshi, de wolf die door iedereen word gehaat en gevreesd. Na de moord op een van zijn klasgenoten, raakt hij daar flink in betrokken.Dat was het weer!

Vond jij dit leuk? Het grootste compliment is een fooi! Deze website draait op passie en plezier, maar het onderhouden van een website kost geld. Dankzij jouw bijdrage kunnen we Animeazing.nl elke dag ietsje beter maken. Dankjewel o((>ω< ))o


Like onze Facebook pagina of volg ons Twitter.

Wil je nog iets kwijt? Reageer hier beneden!

Bozenka (Yasumi)

Oprichter en hoofdredacteur van deze website. Raakt niet uitgepraat over anime. Deelt graag haar mening en kennis met grenzeloos enthousiasme.

1 reactie

  1. Eline schreef:

    Beastars klinkt interessant! Ik volg momenteel Ascendance of a Bookworm, ook een isekai van dit seizoen 🙂

Wil je iets kwijt?

%d bloggers liken dit: