Met deze apps kun jij onderweg anime kijken

Het is vakantietijd! Ga jij nog weg? Lekker op vakantie naar de zon? Of toch liever thuis. Je wil natuurlijk niet de hele dag binnen zitten. Zeker niet wanneer het lekker zomers weer is. Wil je onderweg of op het strand anime kijken? Onderweg anime kijken doe ik met de apps, die ik in dit blog met jullie ga delen.

De zomervakantie gaat binnenkort beginnen én een nieuw anime seizoen. Ik kan mij heel goed voorstellen dat je graag anime mee wil nemen op jouw reis. Hoe doe je dat? Je kunt dvd’s en een draagbare dvd speler meenemen. Je kunt de anime ook downloaden. Of je kunt gebruik maken van een aantal coole apps. Scheelt MB’s, kofferruimte en soms ook mobiele data.

Zelf maak ik gebruik van een aantal apps waarmee ik gemakkelijk anime kan kijken. Dat vind jij vast ook interessant, dus ik deel ze met je. Beschikbaar voor Android en Apple!

Netflix

Dit is eigenlijk een inkoppertje. Als je Netflix hebt, dan gebruik je vast ook weleens de app. Ik ben heel erg fan van de downloadfunctie. Er staan een aantal goede anime op en gelukkig zijn de meeste ook downloadbaar. Heel fijn als je geen internet hebt!

Check de lijst!

Crunchyroll

Een belangrijke reden waarom Crunchyroll mijn favoriete anime streamingdienst is, is hun app. Zolang je internetverbinding hebt, werkt hij uitstekend. Mocht je een Chromecast hebben, kun je zelfs anime op je tv genieten – dus niet alleen handig voor onderweg! Het enige dat mist, is een handige download functie.

Ook fijn: ook zonder Premium abonnement kun je veel anime zien

HiDive

Ook HiDive heeft een app waarmee je anime op je smartphone en tablet kunt kijken. Hun catalogus wordt steeds uitgebreider, met een behoorlijk aantal klassiekers. Voor sommige titels heb je geen Premium nodig. Uit eigen ervaring moet ik er wel bij zeggen, dat het in het buitenland niet zeker is hoeveel anime daadwerkelijk beschikbaar is.

VPN

Wil je veilig en anoniem surfen op het web, dan is VPN een mooie tool. De betere zijn betaald, maar dan weet je ook zeker dat het goed is. Ik zelf gebruik NordVPN, die ook een app heeft. Waar dit ook handig voor is, is het omzeilen van landblokkades. Op die manier kun je bijvoorbeeld de Amerikaanse catalogus van Crunchyroll en Netflix zien. Is dat niet even chill?

Weet wat de volgende anime is die je gaat kijken, dankzij al deze recensies.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Abonneer  
Abonneren op

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?


%d bloggers liken dit: