Content op deze website kan een of meerdere gesponsorde links bevatten. Dankzij deze samenwerkingen kan Animeazing.nl blijven zorgen voor interessante blogs over anime. Lees hier meer over ons privacybeleid.

The Boy and the Heron: de reflecties van een oude meester

Bozenka

Ik ben een schrijver, SEO otaku en anime liefhebber. Mijn blogs gaan voornamelijk over de recente films en series die ik gezien heb. Maar mijn interesses zijn uitgebreid en ik deel ze met veel enthousiasme. Voel je vrij om met mij in gesprek te gaan ^^

5 reacties

 1. L schreef:

  Volslagen irrelevant maar ik vindt het geweldig dat hij begint met schetsen ipv de meer conventionele methoden!

 2. Frans Schokkenbroek schreef:

  Dag Dank voor het mooie verslag. Heel gedetailleerd en zonder de film te verklappen, Dat is mooi.
  Ik vond het lied aan het einde werkelijk heel indrukwekkend. Het is eigenlijk het levenstestament van Miyakami,
  Weet U wie het lied heeft geschreven en wat de titel van het lied is? Maar vooral heeft U de tekst van dit lied.
  Dat zou ik heel erg op prijs stellen.
  met vriendelijke groet
  Frans Schokkenbroek Holland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *